ΦΥΚΙΑ – ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ


Σαπούνι με πούδρα φυκιών και αιθέριο έλαιο πορτοκαλιού.
Είναι κατάλληλο για χρήση στο σώμα και για όλους τους τύπους δέρματος. Προσφέρει ενυδάτωση και προστατεύει με τις αντιοξειδωτικές ιδιότητες των συστατικών του.
Η Πούδρα Φυκιών είναι πλούσια σε ιχνοστοιχεία, αμινοξέα και βιταμίνες. Συμβάλλει στην αύξηση των επιπέδων ενυδάτωσης και βοηθά στην αύξηση της ελαστικότητας της επιδερμίδας. Σε συνδυασμό με τα άλλα συστατικά του σαπουνιού βοηθά στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας.
Το Θαλασσινό Αλάτι σε συνδυασμό με τα άλλα συστατικά δίνουν στο σαπούνι τονωτικές, συσφικτικές και αναζωογονητικές ιδιότητες. Επίσης, βοηθά στην ήπια απολέπιση του δέρματος.
Το αιθέριο έλαιο Πορτοκάλι τονώνει τοπικά την επιδερμίδα και βοηθά στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας.

Οδηγίες Χρήσης:
Εφαρμόστε σε βρεγμένο σώμα και τρίψτε απαλά. Ξεπλύνετε με νερό.

Προειδοποιήσεις:
Μόνο για εξωτερική χρήση. Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια. Μακριά από παιδιά. Διατηρείστε το σε θερμοκρασία δωματίου και ξηρό μέρος. Προφυλάξτε από το άμεσο ηλιακό φως.

Ingredients:
OleaEuropeae Fruit Oil, Aqua, CocosNucifera Oil, Sodium Hydroxide, ElaeisGuineensis Oil, RicinusCommunis Seed Oil, ButyrospermumParkii Fruit, PerseaGratissima Oil, Maris Sal, AscophyllumNodosum Powder, Citrus Sinensis Peel Oil Expressed, Limonene, Linalool.

Καθαρό Βάρος:
120gr℮